HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.09.08. 12:01 sonny

Lillian Axe - szomorú nap...

...persze nem a rajongóknak, nekik minden okuk megvan az örömre: a legendás Lillian Axe társulata jövő év elején új lemezt ad ki A Sad Day On Planet Earth címmel. Steve Blaze és harcostársai azonban túl sok részlettel nem szolgáltak eddig nekünk, mindössze néhány dalcímnek örülhetünk: Hibernate, Kill Me Again és Blood Raining Down On Their Wings. Az új anyag megjelenéséig a banda mindössze négy koncertet ad, azokat is az USA-ban, a friss nóták egyfajta közönségtesztjeként. Komolyabb világ körüli megmozdulásra csak jövő évben lehet számítani.
Aki nem tudná, a Lillian Axe 1984 körül alakult, és feloszlásukig, 1995-ig négy nagyszerű lemezt (1988 - Lillian Axe, 1989 - Love + War, 1992 - Poetic Justice, 1993 - Psychoschizophrenia) hoztak össze. Becsülendő bennük, hogy a metálzene hanyatlásakor nem fordultak át önmaguk paródiájába azzal, hogy grunge-os, alteros ízű elemeket csempésztek zenéjükbe, mint oly sok zenekar. 1999-ben tértek vissza egy Fields of Yesterday című kiadatlan dalgyűjteménnyel, majd egy sor tagcsere után végül 2007-ben adtak ki új lemezt közel másfél évtized után, Waters Rising címmel.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny lillian axe


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr48653645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása