HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.08.20. 04:01 sonny

Dragonforce - hallgasd meg az egészet!

IDE kell kattintanod ahhoz, hogy meghallgasd elejétől a végéig az Ultra Beatdown-t, a brit Dragonforce negyedik lemezét. Korábban már nyilvánosságra hozták a borítót, most pedig a számlista került fel az internetre. A dalok a következők lesznek: 01. Heroes Of Our Time, 02. The Fire Still Burns, 03. Reasons To Live, 04. Scars Of Yesterday, 05. Heartbreak Armageddon, 06. The Last Journey Home, 07. Inside The Winter Storm, 08. The Warrior Inside. Ezek közül az első már július 15-én egy kislemezen napvilágot látott.
A zenekarhoz kapcsolódó további hír, hogy az előző, Inhuman Rampage című lemezükről a Through The Fire and Flames dal szerepelni fog a Guitar Hero III. című számítógépes játékban.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek dragonforce sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr81623356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása