HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.07.22. 04:50 sonny

[KONCERTAJÁNLÓ] Heidenfest

Heidenfest - 2008. 11. 16 - Petőfi Csarnok

Finntroll – Primordial – Eluveitie – Catamenia – Equilibrium – Manegarm

A májusi, hatalmas sikerrel zárult Paganfest után elérkezik a fővárosba a Heidenfest is, amely a fent említett koncertkörút második fejezete is egyben.

A Finntroll lesz az egyik fő fellépő, akik a nyári, pécsi Rockmaraton-os koncertjük után újra tiszteletüket teszik nálunk. A Primordial-t szintén nevezhetjük az este headlinerének, hiszen amellett, hogy a csapat tavaly volt húsz éves, év végén jelentetett meg egy újabb zseniálisan sikerült lemezt, a To The Nameless Dead, mellyel újra bizonyították, hogy teljesen megérdemelten vannak jelen a mai zenei színtéren.

Aki a Nuclear Blast viszonylag új üdvöskéjét, a folk metalnak teljesen új értelmezést adó, Eluveite csapatát látta a Paganfesten, tudja, hogy nem véletlenül játszanak majd újra e rendezvény keretein belül. A black/death metalban utazó Catamenia; a szimfonikus pogány metal csapat, az Equilibrium és a death metal-t népzenei elemekkel keverő Manegarm is bemutatkozik majd.

Heidenfest
Idő: 2008.11.16.

Hely: Petőfi Csarnok

http://hammerworld.hu/
http://www.petoficsarnok.hu/

http://www.heidenfest.eu/
http://www.myspace.com/heidenfest

http://www.finntroll.net/

http://www.primordialweb.com/
http://www.eluveitie.ch/
http://www.catamenia.net/
http://www.equilibrium-metal.de/
http://www.manegarm.com/

Szólj hozzá!

Címkék: koncert sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr15578850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása