HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.07.21. 15:36 sonny

Iron Maiden - lépj velük színpadra!

Sok álmunkat kinőhetjük az évek során, de vannak örök favoritok. Ilyen például, hogy kedvenc sztárunk mellett állhassunk a színpadon. Most 6 rajongó számára ez valósággá válhat a Pont FM rádió jóvoltából. Ők ugyanis az Iron Maiden-nek vokálozhatnak augusztus 12-én egy szám erejéig.

Most nem arról van szó, mint ami a tavalyi szigetes Iggy Pop koncerten történt, amikor pár bátor rajongó „spontán” felszabadult a színpadra. Hivatalosan felkerülhetsz kedvenceid mellé! Hogy mit kell tenni ahhoz, hogy a metal legendás alakjaival egy színpadon állhassunk, és együtt énekelhessük (üvölthessük, tetszés szerint) velük a dalukat, azaz pár perc erejéig az Iron Maiden koncertjének szereplője lehess?

Nem kell mást tenned, mint a Pont FM rádió 88.1 rendezte kreatív verseny legjobb hat helyezettje közé kerülni, és máris irány a világot jelentő deszkák! A nevezéshez nem kell túl sok: küldj egy fotót a jatek (kukac) pontfm (pont) hu címre magadról, melyen Iron Maiden relikviákkal szerepelsz (különös tekintettel a zenekar új, Somewhere Back In Time című albumára), és lásd el a lehető legfrappánsabb címmel. Ne felejtsd el megadni neved és telefonszámodat is, hogy amennyiben te leszel a hat „kiválasztott” egyike, erről tudjunk értesíteni. A szavazatokat szintén a fenti e-mail címre várjuk, ezért is fontos, hogy a képcímed jó legyen, hiszen ez lesz a „jeligéd”, amelynek segítségével nyerhetsz.

Eredményhirdetés augusztus 8-án, a Pont FM 88.1 Rocközön című műsorában lesz, ahol élő adásban közöljük a szerencsés győztesekkel, hogy ők lesznek azok, akik augusztus12-én egy színpadon állhatnak az Iron Maiden-nel és vokálozhatnak a zenekarnak.

Ami még fontos, hogy legyen jegyed az augusztus 12-ei koncertre, bár „vasszűz” rajongókról talán sértés lenne feltételezni, hogy ilyennel még ne rendelkeznének.

Tehát keressük Magyarország legfanatikusabb és legkreatívabb Iron Maiden rajongóit, akik a Sziget nulladik napján elnyerik „méltó jutalmukat”, és egy felejthetetlen élménnyel gazdagodhatnak kedvenc zenekaruk oldalán.

További részleteket az óriási lehetőségről a pontfm.hu oldalon találhattok, keressétek az Iron Maiden játék menüpontot!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr3578270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása