HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.07.02. 10:27 sonny

Agregator - rossz hírek

A tagcseréről Mikus Tamás frontember adott hírt a zenekar honlapján:

"Sziasztok!

Úgy látszik a június az utóbbi időszakban mindig zenekari változással jár. Dávid jelezte, hogy elhagyja a zenekart, hogy régi cimborájával és pár másik sráccal létrehozzanak egy új bandát, ahol kiélheti komplexen kreatív elképzeléseit. (Dávid szíve leginkább a Sable jellegű death/trash vonal felé húzott.)

Dávid velünk lesz még a nyár folyamán, még nem tudjuk, hogy pontosan melyik lesz az utolsó bulija velünk, mivel még nem tudjuk, hogy ki jön a helyére, de jelezte, hogy amíg kell kitart, ezt ezúton is köszönjük neki, végül is a lényeg, hogy nincs személyes probléma - illetve, ha már cáfolom, biztos van :) 

No, szóval ez a helyzet, nyáron még el lehet csípni ezt a felállást a fesztiválokon, szóval tessék jönni és jól érezni magatokat! :)

Dávidnak köszönjük ezt a három évet és hát sok sikert kívánunk új zenekarához!

Tass"

Szólj hozzá!

Címkék: hírek agregator sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr40549262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása