HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.06.26. 09:57 sonny

Alice Cooper - méltó társaságban

A horror-rock ráncos mestere szerencsére ismét fontosabbnak találta a zenélést a golfozásnál, így amellett hogy megjelenteti 25-ik nagylemezét Along Came a Spider címmel, vad turnézásba is kezd. A germán fanok nagy örömére a Whitesnake társaságában fog nyomulni egy tucatnyi állomás erejéig, így egy jegy (borsos) áráért két legendát is láthatnak egymás után.

Az Along Came a Spider egy konceptalbum, amit július 29-én jelentet meg az SPV Records. A történet egy Spider nevű, hidegvérű sorozatgyilkosról szól, aki nyolc áldozatot próbál becserkészni, miközben versenyt fut az idővel és a rendőrséggel. Mindegyikük lábát begyűjti, hogy egy pókot állíthasson össze belőle, ám időközben beleszeret a nyolcadik kiszemeltbe...

Alice Cooper turnécsapatában jelenleg Keri Kelli és Jason Hook gitározik, Chuck Garrick basszerozik és Eric Singer dobol.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek alice cooper sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr44540047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása