HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.06.11. 14:33 sonny

Destruction - arcbamászó

Augusztus 22-től kapható a veterán germán thrasherek új lemeze, a D.E.V.O.L.U.T.I.O.N. A huszonöt éve létező zenekar frontembere, Schmier egy rendkívül erőteljes és dinamikus lemezt ígér, ami elhalványítja a banda korábbi alkotásainak dicsfényét (ajha!).

Az iszapszemű thrashereknek lemezek terén nem lehet panasza a Destruction-re, tavaly januárban megkapták a Thrash Anthems-t, ami korábbi felvételeik újragondolt és újra rögzített változatait tartalmazta, most itt a D.E.V.O.L.U.T.I.O.N., rövidesen pedig egy jubileumi DVD-t is feltehetnek a polcra, ami a negyedszázados zúzda történetét hivatott dokumentálni. A várakozást enyhítendő, tekintsetek meg egy videót, ami a nagylemezt reklámozza.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny destruction


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr86514758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása