HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.04.18. 05:00 sonny

[EREKLYÉK] Krokus aláírás

Egy új rovatban az évek során felgyülemlett zenekarokkal kapcsolatos ereklyéket, relikviákat fogom megmutatni nektek. Lesznek elcsórt setlistek, közelharc árán megszerzett aláírások, turnéplakátok és hasonló érdekességek.

Az első ilyen a svájci Krokus két tagjától begyűjtött aláírás. Erre a tavaly februári Hammerfall-bulin sikerült szert tenni, akkor ugyanis a legendás hard rock-fogat volt az egyik előzenekar a The Poodles mellett. Az urak már 1974 óta nyomják, igaz csak Mark Storace hangszálkirály képviseli a legsikeresebb felállást, az alapító atyák már nyugdíjba vonultak. Ennek ellenére kitűnő formában voltak, és a 2006-os lemezük, a Hellraiser is fasza lett. Alá is vésettem velük egy levelezőlaphoz hasonló cuccot, amit a pólóárus sráctól loptam kölcsön. Az énekes és Mandy Meyer ex-Asia gitáros szignója látható rajta. Szobám falának megbecsült éke.

Ha neked is van ilyesmid, és úgy gondolod, hogy megmutatnád, küldd el és kiteszem ide.

Szólj hozzá!

Címkék: sonny ereklyék krokus


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr62486317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása