HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.03.17. 05:00 sonny

Mötley Crüe örömhírek

Két nagyszerű hírem is van a Mötley-fanok számára. Az első, hogy a banda most már TÉNYLEG stúdióba vonult, ahogy azt Nikki Sixx is megerősítette a blogjában. Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor a lemez címe The Dirt lesz, a zenekar hasonló című önéletrajzi kötete alapján. Eddig nem sok konkrétum ismert, de ha legalább olyan igényes kivitelezése lesz, mint a Nikki drogos éveit feldolgozó Heroin Diaries-nek akkor, hajrá! :)
Másik remek hír: egy magyar srác, Ádám nemrég elkezdte lefordítani a Heroin Diaries könyvet, és ennek eredményét az interneten is közölte. Ennek sajnos vége, viszont ősszel a Cartaphilus kiadó megjelenteti Ádám fordítását hivatalos kiadványként, továbbá a The Dirt is megjelenik sokak örömére! Ez a könyv a zenekar történetét dolgozza fel, a négy tag elmondása alapján, pontosan érzékeltetve milyen önpusztító életmódot éltek a nyolcvanas évek glam hőskorában. Ízelítő belőle ITT.
Természetesen mihelyst megjelenik, megveszem és írok róla, az biztos. A Cartaphilus kiadónak pedig kurva nagy köszönet jár ezért, ja és a remekbeszabott Lemmy önéletrajz kiadásáért is!
További ízelítő itt alant egy videó a Heroin Diaries-hez kiadott Sixx:A.M. lemezről!
 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek mötley crüe sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr72487698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása