HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2007.09.19. 10:00 sonny

Dr. Grind

Azt azért nagyjából mindenki sejti, hogy a grind műfajban nem kimondottan épelméjű, befogadható stílust képviselő fazonok zenélnek. Elvetemültebbnél elvetemültebb borítókkal, lemezcímekkel, arcokkal találkozni nap mint nap, egymást próbálják felülmúlni az "énekesek" szortyogásukkal, röfögésükkel, pokolmélységű hörgedelmeikkel, elképesztő megjelenésükkel, lassan már közömbösen fut át a szemem (fülem?) az ilyesmin. De most olyan akadt a horogra, ami sokkolt: The County Medical Examiners. Ez azért kurva beteg. Három ember, mindhárman doktori fokozattal, az orvostudomány területén dolgoznak, szabadnapjaikon pedig összeülnek egy kis könnyed örömzenélésre a goregrind berkein belül. A sorból főleg Dr. Guy Radcliffe MD., Ph.D. lóg ki, aki a maga 60 évével szerintem csúcstartó a műfajban. Állítása szerint pusztán kedvtelésből csatlakozott a zenekarhoz. Azért szívesen beszabadulnék egy koncertre, megnézni ahogy az öreg tökig beszpídezve őrjöng a színpadon, de mivel sosem lépnek fel, erre nem fog sor kerülni.

2001 óta léteznek, Carcass tribute-ként indultak, amit egyébként képtelenség lenne letagadni. Idén januárban jelent meg második lemezük Olidous Operettas címmel, egész elfogadható módon zajonganak. A csapatnak van májszpésze(http://www.myspace.com/countymedicalexaminers), ahol kettő nóta meghallgatható. Szerintem ne hagyjátok ki a teljes lemezt se, mindössze fél óra, de mint tudjuk, ennyi idő akár 100-200 grind nótát is jelenthet (á la Nasum), bár itt csak nyolc hallható, a jobbak közül. A borító különlegesen undorító volta miatt pedig pluszpont jár! Medikus-grind, aki tud még ilyesmiről, esetleg nők által játszott, vagy sírásók, hentesek, patológusok goregrind zenekaráról, az szóljon, a jobbak között Tibi-csokit sorsolunk ki.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny county medical examiners


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr100487741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása