HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.01.05. 14:51 sonny

Bezár az Avalon Club!

Szomorú hír a hazai metálrajongóknak:

"Amikor belevágtunk, nem gondoltuk, hogy eljön ez a nap. Reméltük, hogy sokáig életünk része lesz az Avalon, sok ember megszereti, sokaknak lesz a törzshelye és sok zenész megfordul a színpadán. Csaknem 14 hónapig működhetett. Az Avalon Club a mőködtetési körülmények ellehetetlenülése miatt most bezárja kapuit. Elsősorban köszönjük mindenkinek, aki mellettünk állt, segített, támogatott, velünk dolgozott, örült és bulizott. Reméljük, hogy az Avalonra nem csak mi fogunk szívesen visszagondolni, hanem másoknak is sikerült szerezni néhány kellemes estét. Reméljük, hogy nem tőnik el nyom nélkül az elmúlt több mint egy év, és aki járt nálunk, szívesen emlékszik majd a nálunk töltött időre.
Ez alatt az idő alatt rengeteg koncertet bonyolítottunk le, szembenéztünk ugyan sok nehézséggel is, de úgy érezzük vettük az akadályokat, és sikerült egy szerethető helyet fenntartani. A klub utolsó bulija 2008. december 31. volt. Utoljára a Tőzmadár állt a színpadon, úgy érezzük ezzel a koncerttel és az utána következő afterpartyval méltóképpen búcsúztattuk a helyet, amit a nagyközönség előtt az Edguy avatott fel 2007. november 2-án. A két dátum, és a közte eltelt idő már rocktörténelem és bár kénytelenek voltunk bezárni, büszkék vagyunk arra, amit az Avalon jelentett a stábnak, a zenészeknek, a szakmának, a közönségnek. Reméljük, hogy egyszer még sikerülhet feléleszteni a nevet és a hely szellemét, talán szerencsésebb körülmények között. Addig is emlékezzünk Avalonra!"

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr37859328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása