HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.06.06. 14:16 sonny

Eluveitie - megfogyva bár, de törve nem

A svájci Eluveitie honlapján a következő közleményt jelentették meg: "Hosszú együtt töltött évek után Sevan (fuvola, duda) és Rafi (basszusgitár) közölték velünk, hogy elhagyják a zenekart. Mindketten személyes okoktól vezérelve hozták meg ezt a döntést. Régóta itt zenéltek, Sevan a banda születésétől fogva velünk volt, így ez a lépésük egyfajta sokkhatásként ért minket. Elfogadjuk és megértjük az álláspontjukat, nem felejtjük az éveket, amiket Sevannal és Rafival tölthettünk, kívánjuk nekik a legjobbakat zenei és magánéleti téren egyaránt!"

Új tagokról egyelőre nincs hír, még javában zajlik a keresés, de a már lekötött bulikon az eddigi felállás fog játszani. A második Eluveitie lemez Slania címmel február 15-én jelent meg.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny eluveitie


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr97506790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása