HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.04.09. 11:07 sonny

Watch My Dying - közeleg a lemez

Az utolsó simítások történnek az új WMD albumon, ami hamarosan Moebius címmel jelenik majd meg. A zenekar 13 dalt rögzített, ebből most 10 lesz a lemezen, a többi még ebben az évben jön majd ki egy speciális EP formájában.

Az a dalok különlegessége, hogy mindben szerepel egy-egy vendégénekes: Egyetlen - Vijaya Gouranga Das (Mantra), Leggyorsabb Mártír - Áron András (Neck Sprain), Úton - Máté (Road), Vadveszély - Persó (Mangod Inc.), Moebius - Lukács Eszter (Innersight), Éter - BZ (Wendigo, After Crying), Hattyúdal - Oláh Zsolt (Remorse), 2359 - Tóth Gergő (Blind Myself), Utolsó Hívás - Lukács László (Tankcsapda), Holtsúly - Gabó Ádám (Cadaveres), Bíbor Csend - Kokó (1KillEmbrace) + Csilla & Erik (Angelus), Magyar Ordítás - Knapp Oszkár (Wrong Side Of The Wall). Az album munkálatairól készült film sok interjúval és házi felvétellel hamarosan letölthető lesz a zenekar honlapjáról. Közvetlenül a megjelenés előtt, trailer jelleggel pedig várható egy klip a Hattyúdalra. És ha már lendületben vagyunk, nekiláttunk egy animációs klip készítésének is, ami kb. 3 hónap múlva nyeri el a végleges formáját, tekintve, hogy minden képkocka külön kézi munkával készül majd el.

Áprilisban sokat koncertezünk. Húsvét szombaton (április 11.) Székesfehérváron, a Fezen Klubban játszunk. A Húsvéti Mészárszék kódnévvel jelölt kétnapos esemény több szempontból is fontos. Egyrészt nagyon szeretünk a helyen fellépni, másrészt Powerground "családi hétvége" lesz. Hiszen a rendezvényen képviseltetni fogja magát az istálló színe-java: Cadaveres, az Endless, a Nasmith, a Slytract és a Szeg. 18-án, Csongrádon, a Moziban, a Mantra és a Gholgoth társaságában játszunk, aztán 24-25-én újra visszatérünk az általunk igen kedvelt Vajdaságba, Szerbiába. Pénteken Bácskatopolyán a Panta Reiben játszunk az Ashen Epitaph-al, másnap pedig Óbecsén a Floydban fűrészelünk a 42.(!!!) Középiskolások Művészeti Vetélkedőjenek a keretein belül. Aztán május 1-én utazunk Debrecenbe, ahol a Dim Vision, a Vale Of Tears, a Depth Of Desecration és a Dispassion társaságában pengetünk az Újvigadóban.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny watch my dying


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr231055449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása