HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.04.09. 10:54 sonny

[AJÁNLÓ] Dupláznak a thrasherek

A május 27-i budapesti Trafó Bárban is megrendezett Spread The Thrash! turné szervezői ill.a két banda menedzsmentje úgy döntött, hogy két dátumot is szerveznek Magyarországra. A másik buli még a pesti dátum előtt május 26-án Pécsett, a Toxic Music Clubban kerül megrendezésre. Az est fő fellépői a görög Suicidal Angels, illetve az új generációs az amerikai retrothrash hullám élcsapatai Bonded By Blood, és Fueled By Fire lesznek. Mindannyian true emogyilkos pumacipős thrash metalt tolnak a lehető legjobb fajtából, így akik résztvesznek a koncerten készüljenek rengeteg tukatukára, moshra és nyakfájásra másnap.
Lehetőséget kaptak a magyar szervezők egy helyi előbanda csatasorba állítására is, az ő kilétükről majd később…

Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a jegyár hihetetlenül kedvező: elővétel nem lesz, viszont a koncert napján 21:00 óráig mindössze 1000 forintért lehet bejutni a rendezvényre, 21:00 utána pedig a szintén nem túl húzós 1500 Ft lesz a beugró ára.

www.zombie11.hu
www.myspace.com/bandaidmanagemenet
www.toxicmusic.hu
www.myspace.com/bondedbyblood
www.myspace.com/fueledbyfire
www.myspace.com/suicidalangelsgreece

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló suicidal angels sonny bonded by blood fueled by fire


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr741055426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása