HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.04.02. 10:20 sonny

[NAPIMETÁL] #11

Csúnyán elhanyagoltam a [NAPIMETÁL] rovatot, így itt az ideje egy igazán kiadósnak.

  • Az amcsi, doom metalban utazó Minsk közzétette a Three Moons című dalt a még meg nem jelent With Echoes In The Movement Of Stone lemezről. Az anyagot a Relapse dobja piacra június 1-én.
  • Hasonló akciót követett el Duff McKagan hobbizenekara, a Loaded. A roppant komoly című Sleaze Factoryt itt hallhatod. További örömhír (nekem legalábbis), hogy a csapat a Backyard Babiesszel együtt vendége lesz a Mötley Crüe európai koncertjeinek.
  • A pittsburghi melodikus thrashben utazó Crown The Lost második lemezét, a Blind Faith Loyalty-t elejétől végéig meghallgathatod itt.
  • Jól haladnak a beígért KISS album munkálatai: Gene Simmons szerint júliusra végeznek a felvétel minden fázisával, így szeptemberre kijöhet a korong. A dalok száma 12 és 15 között lesz.
  • Ola Lindgren, a svéd Grave főnöke elindította szólóprojektjét, aminek a Grey Heavens címet adta. Sajnos további részleteket még nem osztott meg velünk. Apropó, aki ismeri azt a sztorit, miszerint valahol a norvégoknál a black metalosok felborították a Grave turnébuszát, ossza meg velünk a részleteket. Köszi!
  • A német Dreamscape új énekese Erik E.Z. Blomkvist, az év vége felé megjelenő Everlighton már ő lesz hallható.
  • 1984 és 1994 között volt aktív a floridai death/thrasher Hellwitch, ám úgy öt éve újjáalakultak, idén pedig végre kiadják második lemezüket, aminek az Omnipotent Convocation címet adták. Belefülelés itt.
  • A Sonic Syndicate-ből lelépett Roland Johansson énekes. A bandát ez elég érzékenyen érinti, hiszen a Nuclear Blast turnét turné után szervez nekik, hogy még jobban eladja őket, de úgy látszik, így nem fog menni.
  • Szintén tagcsere elé néz a Die Apokalyptischen Reiter: tőlük Lady Cat-Man gitároshölgy lécelt le, bár ő csak a tavalyi Licht albumon volt hallható. Utódja egy nagydarab kan, Ady lett.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek mötley crüe kiss loaded sonny grave backyard babies die apokalyptischen reiter minsk sonic syndicate napimetál dreamscape hellwitch


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr851041319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása