HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.04.01. 03:00 sonny

Slayer - Lombardo kilépett

Sokkoló hír a Slayer-fanoknak: Dave Lombardo ismét - immár harmadik alkalommal - elhagyta Arayáékat, így az év végére, vagy 2010 elejére érkező lemezen új dobos fog szegelni a veterán thrasherek háta mögött. Az utódot illetően a napokban több találgatás is felmerült, viszont mára bizonyossá vált, hogy a banda új dobosa a magyar származású Kudlik Júlia (63) lesz. Az új felállás ma tartja első bemutatkozó koncertjét az ulánbátori állatkertben.

2 komment

Címkék: poén slayer sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr131033133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peterfighter 2009.04.03. 20:44:14

xD nem rossz ,én meg biztos forrásból tudom hogy az új felállással a következő album érzelgős pop lemez lesz ,melyet már 20 éve terveznek xD.

sonny · http://karcolat.blog.hu 2009.04.03. 23:24:12

Igen, ráadásul dupla album várható, a második cd-n pedig feldolgozások fognak szerepelni: a Beatles-féle Ob-La-Di, Ob-La-Datól egészen a Die Toten Hosen-féle Cén Klájne Jégermájszterig
süti beállítások módosítása