HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.03.31. 09:16 sonny

Zenei tehetségkutató verseny a Mustárházban

A nyíregyházi Mustárház Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda 2009. május 16-án tehetségkutató versenyt rendez fiatalokból szerveződött zenekarok számára. A rendezvény a tehetségkutatás hagyományos formáját kívánja feleleveníteni, s nem a ma divatos, médiában elterjedt tehetségkutató műsorok mintáját követi.
Korhatár nincs, de előnyben részesülnek a 35 év alatti jelentkezők csakúgy, mint azok a zenekarok, akik saját dalokkal lépnek színpadra. A zenekarok bemutathatják tudásukat, értékes és hasznos nyereményekért versenghetnek: demó rögzítése, CD megjelentetése, fellépési lehetőségek.

Jelentkezni a http://www.mustarhaz.hu oldalról letölthető (Programok menü -> Zenei tehetségkutató 2009) jelentkezési lapon lehet 2009. április 30-ig, a hanganyagokat és az esetleges kérdéseiteket az info@mustarhaz.hu címre továbbíthatjátok.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek tehetségkutató sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr491036929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása