HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.03.31. 09:19 sonny

[AJÁNLÓ] Óriás koncert a Trafóban

Óriás + Kiabátor + Kinkiez
Április 4, szombat
Trafó Bár Tangó, Budapest

Az Óriástól megszokottan, sallangoktól és mellébeszélésektől mentes rockkoncertre számíthat az, aki április 4-én lenéz a Trafóba. Bemutatkozik a budapesti Kinkiez, levezet az ifjú titán Kiabátor.

A 2008-as születésű, ezen az estén bemutatkozó budapesti Kinkiez alapvetõen az indierock-new wave-altpop bermuda-háromszögében érzi jól magát. A jellegzetes ének alatt erõteljes kísérletezések, kéjes kicsapongások kavarognak, elektronika és gitár harap egymásba – érdemes lesz korán érkezni!

A nemrég a Subscribe vendégeként a Pecsa nagyszínpadát is megjárt Kiabátor a szemünk előtt menetel előre a szimpatikus rockzenekarok útján: sokat koncerteznek és lelkesen, lemezt csinálnak, jól érzik magukat. Az ős-Nyers hangulatát méltó mód megidéző, mégis egyedi utakat taposó szegedi trió zárja majd az estét.

A két vendég programja közé ékelődik be az este főmüsorszáma, az Óriás. A 2009 egyik reménységének is kikiáltott banda ambiciózus koncertezésbe kezdett február óta, hogy minél több helyen, minél szélesebb körben mutathassa be tavalyi siker-debütjét, a Jön.-t. A zenekar többek között a Quimby és a Kispál és a Borz vendégeként is látható országszerte, miközben rendre teltházas önálló klubbulikat prezentálnak a fővárosban. Az energiát pumpáló trió hangzását most már állandó jelleggel egészíti ki az Isten Háta Mögöttben doboló Hortobágyi Laci billentyűjátéka. A máris az új anyagán dolgozó Óriás 1-2 dal erejéig talán már ezen az estén is megmutatja hogy mire számíthatunk a Jön. után.

A zenekarok hangos szettjei után Selector Karel zenél majd, a belépő 800 forint, kapunyitás 20:30-kor.

21.15 Kinkiez (bemutatkozó koncert!)
22.00 Óriás
23.15 Kiabátor
24.00 Selector Karel


www.oriasbudapest.hu
www.myspace.com/oriasbudapest
www.myspace.com/kiabator
www.myspace.com/kinkiezband

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: ajánló óriás sonny kiabátor kinkiez


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr51036935

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: gay masturbator 2019.01.02. 21:52:23

Download pokemon black 2 rom for gba - gaythralonpream

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása