HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.03.26. 08:34 sonny

[AJÁNLÓ] Őrültek éjszakája - 10 éves az Insane

INSANE - Wrong Side Of The Wall - Pigs Might Fly - Crowfish (BG) - Checkpoint Charlie – Skru –Slip Chaos
2009. Április 3. Dürer Kert, Nagyterem

10 év nagyon hosszú idő egy zenekar történetében, fennmaradását és életképességét tekintve pedig kifejezetten tiszteletreméltó. Amikor egy csapat jubilál, érdemes kicsit visszatekinteni az eltelt időre…
A tíz év alatt az Insane bizony nem tétlenkedett, hiszen körbeturnézták Európát, közel ötszáz koncert van már a hátuk mögött, készítettek négy nagylemezt, több videoklipet, februárban pedig megnyerték a legrangosabb hazai zenei díjat, a Fonogram-ot, az év rock/metal lemeze kategóriájában. Az eredeti felállásból jelenleg már csak ketten tagjai a zenekarnak, sőt az alapító frontember, Oszi sincs az Insane-ben, így született meg az az ötlet, hogy az április 3-án tartandó szülinapi koncertet az összes eddigi, a csapatban valaha is megfordult taggal együtt bonyolítsák le. A hab a tortán, hogy a négy nagylemez programjából kronológiai sorrendben fognak felcsendülni a tételek, a megalakulástól egészen a napjainkig. Természetesen minden nóta az adott dal szerzőinek tolmácsolásában hangzik majd el, így pl. az első három lemezt Knapp Oszi fogja végigénekelni.
Az eseményen rengeteg vendégzenekar is tiszteletét teszi majd, akik részben vagy ex-Insane tagokat sorakoztatnak fel, vagy pedig szimplán csak baráti a kötődés, ők pedig a következők lesznek: Wrong Side Of The Wall (Oszi), Checkpoint Charlie (Mapett), Pigs Might Fly, Skru (ex-Brigád), Slip Chaos (Slipknot Tribute (Bokodi Bálint).
Ezen kívül még egy extra vendégzenekar is fellép majd az este folyamán, ők pedig a dallamos punk/rock „déli” királyai, a Crowfish, egyenesen Bulgáriából.
Aktuális infó továbbá az Insane-nel kapcsolatban, hogy jelenleg egy harmincállomásos – eddig kifejezetten sikeres - hazai turnét bonyolítanak az Our Island – Our Empire nagylemez népszerűsítése érdekében, a Pigs Might Fly társaságában.

Insane 10 éves Születésnapi koncert: „Őrültek éjszakája”
INSANE - Wrong Side Of The Wall - Pigs Might Fly - Crowfish (BG) - Checkpoint Charlie – Skru - Slip Chaos (Slipknot Tribute
)

2009. április 3., péntek
Helyszín: Budapest, Dürer kert – Nagyterem, Dürer kert, XIV. kerület, Ajtósi Dürer sor. 19-21.
Kapu: 18:30
Kezdés: 19:00
Beugró:1500Ft

http://www.insanemusic.hu/
http://www.myspace.com/bandinsane

http://www.myspace.com/crowfish
http://www.myspace.com/thewrongsideofthewall
http://www.myspace.com/pigsband
http://www.myspace.com/checkpointcharliemusic
http://www.myspace.com/skruband

http://www.durerkert.com/


 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek insane sonny pigs might fly skru crowfish wrong side of the wall slipchaos checkpoint charlie nnd


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr521026300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása