HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.03.23. 14:34 sonny

[AJÁNLÓ] Megvan az In Flames előzenekar!

Emberrablók kezére került Vörös András, a Superbutt énekese!

Most kaptuk a hírt, hogy a magyar zeneipar egyik leghírhedtebb tagját, a Superbutt zenekar énekesét, Vörös Andrást emberrablók ejtették foglyul. A követeléseket tartalmazó levél mellé két képet is csatoltak melyen látható, hogy a bűnözők mennyire elszántak, hiszen Andrást azonnal kínzásoknak vetették alá, ahogyan az a következő képeken is látható:


A rendőrség már tárgyal az emberrablókkal melyet a BPRNR illetve a teljes magyar zenei szakma nagy figyelemmel és érdeklődéssel követ nyomon. Az emberrablók eddigi követeléseiről még nincsenek pontos híreink, de meg nem erősített információk szerint András vesztét a kultikus svéd, úgynevezett göteborgi death-thrash metal alapbandájának számító In Flames előtti fellépés jogtalanságáért hurcolták el.
Információink szerint András zenekarának nem volt választása a budapesti fellépést illetően, mert a Superbutt csapatát több hazai és külföldi zenekar közül választották ki a myspace-en hallható nóták alapján, sőt abban a megtiszteltetésben lehet részük, hogy a svéd zenekarral közös miniturnét bonyolíthatnak Budapest mellett olyan helyeken is, mint Ljubljana vagy Zlin.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek ajánló sonny superbutt in flames


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr311020229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása