HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.03.11. 09:27 sonny

[AJÁNLÓ] Gombafejű Metallica a Hajón

BEATALLICA (US)
2009. április 14., A38 Hajó

A Beatles dalokat Metallica stílusban előadó komplett őrült és kitűnő amerikai Beatallica az A38 Hajón!
A Beatallica 2 in 1: egyszerre Beatles és Metallica! Azaz egy őrült poént ragyogó energiákkal és szellemességgel megvalósító, nem mindennapi amerikai formáció, amely Beatles átiratokat ad elő Metallica stílusban. Két lemezük is megjelent már, és a végeredmény annyira meggyőző, hogy a Metallica tagjait is többen kérdezték, mit tudnak a Beatallica-ról... Maguk a Metallica-tagok is óriási elismeréssel nyilatkoztak róluk, és a bemutatkozó album megjelenését követően abszolút nyitottak voltak a személyes kapcsolatfelvételre a srácokkal. Olyan nagyágyúi a metálnak, mint Mike Portnoy a Dream Theater-ből és Scott Ian az Anthrax-ból vallják magukat rajongóiknak.
A Beatallica bemutatja, hogyan lehet eredeti zenéket alkotni azoknak, akik azonosulnak a humorral és a csípős közvetítéssel. Véleményük szerint a zene olyan művészeti ág, amelyet ha jól űznek, az kitolja a kreativitás határait, és egy új nézőpontot kínál a hallgatónak. Eközben maximális elismeréssel és tisztelettel adóznak a Beatles és a Metallica felé, akik a két műfaj nagyöregjeinek számítanak.
A Beatallica 2004 óta turnézik az USA-ban és Európában, amelyek során olyanokkal léptek fel, mint Sammy Hagar, a Clutch, a Motörhead, a Testament, a Sepultura és még sorolhatnánk rock/metal kedvenceket. A Beatallica mára az amerikai és európai zenei fesztiválok rendszeres nagyszínpados fellépőinek táborához tartozik.
Emeld magasba az öklödet, headbang-elj Beatallica-ra, és legyél vevő egy nemében egyedülálló zenei merényletre! Nehány sokat sejtető dalcím: A Garage Dayz Nite, ...And Justice For All My Loving, We Can Hit The Lightz, Blackened the USSR, Hey Dude, I Want To Choke Your Band.

http://www.beatallica.org/beatallica.html
http://www.myspace.com/beatallica

A koncert előtt a honi Alcoholica-rá és MI?-re melegedhet be a közönség.
 

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló sonny beatallica


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr4995361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása