HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.03.10. 08:37 sonny

Brutal Assault - három újabb nagyágyú

Egyszerűen nem tudok a csehországi Brutal Assault fesztiválnál jobb nyári extrém metal bulit Európában, az idei program pedig még a tavalyi bivalyerős felhozatalnál is jobban alakul. Az eddig bejelentett fellépők mellé csatlakozott az újjáalakult norvég Immortal, az Orphaned Land és a Dagoba. A teljes lista így fest: Beneath The Massacre, Bonded By Blood, Dagoba, Dark Funeral, Darkane, Evile, Gama Bomb, Gwar, Hate Eternal, Immortal, Krisiun, Marduk, Misery Index, Necrophagist, Opeth, Orphaned Land, Pestilence, Suffocation, Suicide Silence, Testament, The Faceless, Turisas, Vomitory, Vreid, Walls Of Jericho.

A tervek szerint a Karcolattól is ott lesz legalább egy ember, kedvcsinálónak ajánlanám az előző két év bulijainak beszámolóit.

Brutal Assault 2007. 1. nap, 2. nap, 3. nap
Brutal Assault 2008. 1. nap, 2. nap

Sajnos a tavalyi fesztivál harmadik napjának beszámolója elkallódott, és már nem tudom újraírni.

További fesztivállal kapcsolatos infók itt: www.brutalassault.cz

Szólj hozzá!

Címkék: hírek immortal brutal assault sonny orphaned land dagoba


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr94992992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása