HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.03.04. 11:51 sonny

[NAPIMETÁL] #10

  • Aggasztó hír a március 23-i AC/DC-koncertre készülőknek: Angusék a napokban lemondani kényszerültek antwerpeni koncertjüket Brian Johnson hirtelen jött betegsége miatt. Reméljük, a pesti buliig teljesen felgyógyul!
  • A prog/doom Confessorból kilépett az énekes Scott Jeffreys. A csapat most a neten keresztül keresi utódját.
  • Szintén ordibátor nélkül maradt a finn Norther. Mint ismeretes, az énekes Petri Lindroos már évek óta az Ensiferum frontembere, így nem meglepő módon egy idő után eljött az a pillanat, amikor már nem tudja a két banda ügyeit összeegyeztetni.
  • Jé! A Deicide lemondott egy turnét! Micsoda meglepetés! Az ausztrál és új-zélandi metálosok egy későbbi alkalommal kapják meg majd Glen Benton halálbrigádját, mivel az öregek túlontúl elfoglaltak következő lemezük felvételével.
  • Szintén stúdiózik a tavaly nyáron Miskolcon fellépő holland Epica. A 2007-es The Divine Conspiracy folytatása valamikor az év vége felé várható.
  • Rövidesen elkészül a tavaly újjáalakult brit Seventh Angel visszatérő korongja, aminek érdekessége az lesz, hogy a banda eredeti felállásban lesz hallható rajta. Producernek az Esoteric főnökét, Greg Chandlert kérték fel.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek ac/dc deicide sonny confessor epica napimetál norther seventh angel


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr52979688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása