HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.03.03. 08:50 sonny

[AJÁNLÓ] Egy élő Óriás az Instantban!

ÓRIÁS, ESTI KORNÉL
2009.03.07. SZOMBAT 21.30
BUDAPEST, INSTANT
INGYENES!

 

Március 7-én szombaton ingyenes koncertet ad az Óriás a budapesti éjszakai élet viszonylag friss, de atmoszférája miatt lassan kultikussá váló helyén, az Instantban. Vendég az Esti Kornél.

A Február elején a Fish!-sel közösen megtöltött Dürer nagyterem után az Óriás újra egy kisebb klubban dörrenti meg a tavaly év végén megjelent Jön. tételeit. Szombat este az Istant pincehelységében belépő nélkül lehet majd meghallgatni a budapesti rock trió bemutatkozó lemezének dalait, közöttük a gyermeteg kreativitású klippel megtámogatott Fát Döntenit, vagy a Radio Café Instant top10-ben már a 3. helyig menetelő Az a kellő hőt. Sok újságíró és underground zenei személyiség szerint a tavalyi év második felének egyik legnagyobb durranása volt az Óriás debüt; soha jobb alkalmat arra, hogy a halandó koncertlátogató erről saját véleményt alkothasson egy ízig vérig klubbulinak igérkező esten.

Az estét a fiatalosan lendületes Esti Kornél nyitja majd. A már 2 EP-t és egy videoklipet is maga mögött tudó – és egyébként piszkosul fiatal - mezőtúri srácok nyertek már nívós tehetségkutatót (International Live Award), bemutatkoztak már a Heaven Street Seven, valamint Pál Utcai Fiúk előtt is, de továbbra is folyamatosan szomjazzák, hogy új közönségeknek is megmutathassák garázsos hangulatú gitárrockjukat.


22.30 – Óriás
21.30 – Esti Kornél


www.oriasbudapest.hu
www.myspace.com/oriasbudapest
www.estikornelband.hu
www.myspace.com/estikornel

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló óriás sonny esti kornél


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr91976914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása