HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.03.01. 11:20 sonny

[NAPIMETÁL] #9

  • A Carcassból ismert Bill Steer blues-rock zenekara, a Firebird áprilisban adja ki ötödik lemezét Grand Union címmel. A dalokat ugyanott vették fel, ahol a 2001-es Deluxe albumot.
  • Talán vannak még páran, akik emlékeznek Jeff Youngra. Ő volt ugyanis a Megadeth gitárosa az 1988-as So Far, So Good...So What! alapművön. Utána gyakorlatilag eltűnt, neve sosem került ismét a fősodorba, ám most visszatérni látszik: nyáron szólólemezt ad ki Equilibrium címmel.
  • Nyáron masszív turnézásba kezd a Dream Theater. A nyughatatlan ötös július elsején Budapesten, a Papp László Sportarénában is fellép.
  • Érdekes info érkezett a Static-X felől: Cult of Static című CD-jük Best-Buy verziója a 11 dal mellett egy Mötley Crüe feldolgozást (Looks That Kill) és egy bónuszdalt is fog tartalmazni. Vadiúj klippjük itt csekkolható.
  • A Billboard.com értesülései szerint a Mastodon soron következő turnéján a banda az egész Crack The Skye albumot eljátssza, hogy a rajongóknak kedveskedjen. Mondjuk ez a húzás az Iron Maidennek sem jött be, így bátor próbálkozás részükről.
  • Felröppenő pletykák szerint a Mötley Crüe-féle Crüe Fest 2 vendégbandái a Godsmack, a Theory Of A Deadman, a Saving Abel és a Drowning Pool lesznek.
  • Úgy látszik még mindig kelendőnek számít Lita Ford, az ötvenes rockamazon, ugyanis ő is bejelentkezett az idén Monzában megrendezendő Gods of Metal fesztiválra.
  • Ismét életjelet adott magáról a nagyszerű svéd The Poodles. Nemrég a Hammerfall lenyúlta tőlük Pontus Nogren gitárost, így nélküle készítettál el harmadik lemezüket. Erről a One Out of Tent már most meghallgathatod itt.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek carcass dream theater mastodon megadeth sonny static x the poodles napimetál firebird jeff young lita ford


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr64973037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása