HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.02.26. 10:28 sonny

Sz.A.R. Feszt infók

A fesztivál szervezői kiadós híradaggal láttak el minket. Íme:

"Hello!

Javában folyik az V. Sz. A. R. Feszt rendezése, ez miatt megosztunk Veletek jó pár információt.
Az első az rögtön egy változás lesz. Idén már 3 helyszínen, 3 színpadon fog zajlani az eszméletvesztés.
Megmaradt a régi helyszín a régi nagyszínpaddal (Underground színpad), ez mellett lesz egy tehetségkutatónk az Unplugged és Blues színpadon, valamint az úgynevezett Dörmögő háznál  (ami Szabadszállás egyik nevezetessége) lesz a harmadik helyszín folk és kézműves rendezvénnyel. Jelentkezni még mindig lehet április 30-ig!
Tehetségkutató:
Tehetségkutató megrendezésére kerül sor idén 2009. július 2-3-4.-én a Szabadszállási Amatőr Rock Fesztiválon, ahová ambiciózus zenekarok jelentkezését várjuk. Három olyan dallal lehet nevezni, amely még nem jelent meg hivatalosan hanghordozón. Ezt országosan elismert szakemberekből álló zsűri fogja értékelni, - akiknek kiválogatása még folyamatban van. A díjak között szerepel többek között 10 óra ingyenes, valamint kedvezményes stúdió idő a szolnoki Denevér stúdióban, ezen kívül cikk megjelenése a Rockinform, Metal Hammer és Kecskeméti Est magazinokban, a www.rockgyemantok.hu és számos más internetes oldalon, interjú a Gong Rádióban, fellépési lehetőség a Sz.A. R. Fesztiválon fő műsoridőben, őszi koncert lehetőség a Sz.A. R. Crew őszi buliján, valamint az újonnan nyíló kecskeméti KKO rendezvény klubban, vásárlási utalvány és vásárlási kedvezmény a kecskeméti Violin hangszerüzletben. Pontos információkkal márciusban tudunk szolgálni.
A nevezési díj; 1000 Ft/fő
Jelentkezési határidő: 2009. május 15.

Headlinerek:
Megvannak az idei év headlinerei azaz a főzenekarai. A csütörtöki napon a Horda (www.hordamusic.hu), pénteken a Superbutt (www.superbutt.net), szombaton a feszt záró napján pedig a Watch My Dying (www.watchmydying.com) zenekar fog fergeteges koncertet adni az V. jubileumi Sz.a. R. Feszt nagyszínpadán.
Rádió interjú:
Továbbá Vasálarcos becenévre hallgató rendező kollégám (www.radiocriminals.hu) ma interjút adott a Danubius rádiónak. A Jáksó Hot20-ban lesz hallható pénteken 18. 00-kor. Hallgassátok!

Ha bármi kérdésetek van, írjatok a fórumunkba vagy akár emailon keresztül, tegyétek ezt meg!
Hamarosan további hírekkel jelentkezünk!"

Elérhetőségeink:
www.szarfeszt.hu
www.myspace.com/szarfest
szarfeszt@mail.com


Csiga
 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny watch my dying superbutt horda szarfeszt radio criminals


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr37966989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása