HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.02.24. 09:45 sonny

[NAPIMETÁL] #8

  • Sikeresen halálra itta magát Miika Tenkula, a Sentenced alapító gitárosa. Mindössze 35 évet élt, ebből az utóbbi négyet - fő zenekara feloszlása óta - teljes szeszmámorban. Előtte sem volt piskóta, barátai csak King Alcoholként becézték.
  • Most pedig valami vidámabbról: a télire elvackolt Guns N' Roses nyáron állítólag Spanyolországban fog játszani a Kobetasonik fesztiválon. Noha az infó még nem hivatalos, az sejthető, hogy egyetlen koncert kedvéért drága mulatság lenne átrepülni az óceánt, így ha a spanyol buli biztossá válik, akkor további európai fellépések is várhatók.
  • Albumcímek: a Timo Tolkki nélkül nyomuló Stratovarius nagylemezének címe Polaris lesz, a los angelesi thrasher Anger As Art harmadik húzása pedig Disfigure címmel érkezik.
  • Hó elején tudattuk veletek, hogy hat év után lelépett a Queensryche gitárosa. Most viszont lehet örvendezni, mert be is jelentették az utódot: Parker Lundgren, egy fiatal srác fogja tépni a húrokat. Neki ez nem lesz túlzottam megerőltető feladat, hiszen előtte Geoff Tate szólózenekarában nyomult, ahol bizony szép számmal játszottak Queensryche-klasszikusokat.
  • A norvég black metal színtér egyik magasan kiemelkedő alakulata, a Ragnarok rövidesen rögzíti régóta várt hatodik lemezét. A jelenlegi felállás így néz ki: Jontho - dobok, Brigge - gitár, Decepticon - basszer, HansFyrste - ének.
  • A Karcolaton már elszidott új Dark Moor lemez, az Autumnal most egészben meghallgatható itt. Akit érdekel, az siessen, mert a lehetőség csak március 4-ig él!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek guns n roses stratovarius sonny queensryche ragnarok dark moor napimetál sentenced anger as art


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr90962486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása