HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.02.15. 09:15 sonny

[NAPIMETÁL] #7

  • Érdekfeszítő hír a GTA-buziknak: a következő Grand Theft Auto rész, ami a The Lost and Damned címet kapja, a megszokotthoz hasonlóan ismét tele lesz fasza rádióadókkal, és zenékkel. A Liberty City Hardcore adón ráadásul maga Max Cavalera fogja nyomni a rizsát a death metal őskoráról. A zenei aláfestést a Cannibal Corpse, a Bathory és a Terrorizer fogja szolgáltatni, tehát ez nem lehet rossz. Ízelítő itt.
  • A finn Thunderstone egy zsírúj szerzeményét hallhatjátok itt. A Star a még meg nem jelent következő albumon fog szerepelni, vendégénekel benne Tomi Joutsen az Amorphisból.
  • A korábbiakkal ellentétben mégiscsak fellép az Artillery az április 11-i Chris Witchhunter emlékkoncerten, így az elhunyt Sodom-dobos tiszteletére a következő előadók zenélnek majd: SodomDestruction, Tankard, Holy Moses, Artillery, Darkness, The Protectors, Assassin, Blackfire, Paradox, Wortmord.
  • Timo Tolkki, a szebb napokat is megélt ex-Stratovarius nagyfőnök rövidesen kihozza a Revolution Renaissance-projekt második lemezét. Már le is töltheted a címadó dalt az Age of Aquariusról, csak klikkolj.
  • Már sokan tudják, hogy az amerikai doom metal legendává nemesedett zenekara, a Saint Vitus ismét aktív. Idén áprilisra három német klubbulit kötöttek le, de komolyabb turnéra és lemezre senki se számítson.
  • Májusban érkezik a Sunn O))) újabb drone súlyossága Monoliths & Dimensions címmel. Ahogy már megszokhattuk, ismét vendégeskedik Csihar Attila, de komoly szerepet vállal többek között a belassult zenék atyja, Dylan Carlson (Earth) is.
  • Michael Schenker német gitárhős következő lemeze állítólag teljesen akusztikus lesz, a címe egyelőre Gypsy Lady, bár nála sosem tudhatjuk biztosan, az se százas, hogy akusztikus lesz, sőt az se, hogy kiadja, lehet már a jövő héten nyugdíjba vonul örökre, hogy aztán márciusban visszatérhessen.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek amorphis sonny timo tolkki sodom saint vitus max cavalera napimetál chris witchhunter artillery revolution renaissance sun o))) csihar attila michael schenker


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr15943920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása