HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.02.13. 12:12 sonny

[NAPIMETÁL] #6

Mára kiadós adag hír gyűlt össze, és ez még mindig csak a töredéke az eseményeknek.

  • A januárban beharangozott kilencedik Samael-albumról egy újabb dal került fel a világhálóra. A Black Hole-t itt csekkolhatod teljes hosszúságában. Ha már nem bírsz magaddal, belehallgathatsz a többi dalba is az Amazon.co.uk-n keresztül, de ott csak részleteket találsz.
  • Ismét remek érzés lehet görögnek lenni: a júliusi athéni Scorpions-koncert több neves vendéggel fog kiegészülni, Uli Jon Roth, Michael Schenker és Herman Rarebell fog csatlakozni pár dal erejéig régi harcostársaihoz.
  • A brit/norvég koprodukcióban működő Code black metal alakulata Resplendent Grotesque címen adja ki második lemezét rövidesen. Itt egyébként olyan arcok zenélnek, mint az ex-DHG-s Kvohst és Viper (ott még Vicotnik) és Daniel Erlandsson (At The Gates, Cradle of Filth). A boltokat május 4-től kell megrohamozni.
  • A svéd Cloudscape megrövidült egy dobossal. Egyelőre még nem tudni, ki üti majd a bőröket a prog bandában Roger Landin helyett.
  • Júniusra várható a Dream Theater tizedik albuma. A producer ismét John Petrucci és Mike Portnoy lesz.
  • All Ends in Silence lesz a finn Dark The Suns második lemezének címe.
  • Elképzelhető, hogy az egykori Spacehog-frontember Royston Langdon lesz a Velvet Revolver új énekese. Hivatalos megerősítés egyelőre még nincs.
  • Kilépett a Lizzy Borden kötelékéből Ira Black gitáros. A jelenleg börtönben csücsülő, múlt hónapban éhségsztrájkoló Ira saját bandájával, a Prophesyvel kíván foglalkozni ezentúl.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek samael code dream theater scorpions velvet revolver sonny dark the suns napimetál cloudscape lizzy borden


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr14940751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása