HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.02.03. 17:59 sonny

Rockmaraton - alakul a program

(Szíves elnézést a pár napos kimaradásért, a legjobb blogoknál is előfordulhat, hát még nálunk! Ma csak minimális frissítés lesz, de reggeltől megy minden a régiben.)

Az alábbi infókat tették közzé a pécsi Rockmaraton szervezői:

"Az idei Rockmaraton, ahogyan az már hagyomány, a rockzene minden ágának kedvelőjét kényezteti zenei kínálatával. Például a punkok is kapnak az arcukba jó kis muzsikát! A hétfői HammerWorld színpad nekik szól, illetve nem csak nekik, hiszen a stíluson átívelő két legendás angol név a GBH és a UK Subs is világszerte ismert minden gitárcentrikus zenéket kedvelő ember előtt. Velük tart még az Európa szerte elismert és megállíthatatlanul turnézó szlovák Konflikt, és a magyar punk legenda a HétköznaPI CSAlódások. De aki a fesztivál hivatalos első napján egyből valami keményebb zenére vágyna, annak se kell csalódnia. A Rockerek.hu színpadon a hazai Heavy Metal új generációja, mint a Morpheus, a Tűzmadár, az Alhana, vagy az Extrem Metal itthoni trónfoglalója a Watch My Dying, és zseniális Nevermore, Pantera és AC/DC tribute bandák láthatóak/hallhatóak. Soha rosszabb kezdést!
Na, ez már ROCK, mi? ;-)"

Rajtuk kívül biztos fellépő még a Korpiklaani, a Dalriada, a Rómeó Vérzik, a Sear Bliss, a Zorall és a Blues Company. A Rockmaraton helyszíne Pécstől 8 km-re, délre, a Malomvölgyi Arborétumban, parkerdőben található, minden további információt megtalálsz a honlapon.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek ajánló rockmaraton korpiklaani uk subs sonny konflikt gbh


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr5920677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása