HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.01.28. 12:06 sonny

[NAPIMETÁL] #1 - apró újítás

Metálfejek! Egy kis változtatást eszközlök kísérleti jelleggel a hírek terén. Átlagosan havi 60-70 hír jelenik meg itt, ami elég kevés, azt tekintve, hogy a nagyobb webzinek (igaz nem háromfős szerkesztőgárdával) sokkal többre képesek. Ezért a közeljövőben a rövidhíreket pontokba szedve, egy bejegyzésben fogom postolni az egyszerűség kedvéért, hasonlóan, mint a comment:com-on láthatjátok. Persze a fontosabb, nagyobb lélegzetű események mindig külön bejegyzésben fognak szerepelni, viszont ha csak egy nyúlfarknyi info érkezik egy bandáról, az nyugodtan megfér egy felsorolásban öt másik nyúlfarknyi hírrel. Lássuk, hogy is néz ki ez az életben:

  • Herman Rarebell, a Scorpions egykori dobosa idén nyáron ismét turnézik USA és Európa, mégpedig egy vadiúj csapattal, a roppant vicces Herman Ze German And Friends néven. Saját dalaik nincsenek, de eljátszanak egy rakás Scorpi-klasszikust (Blackout, Rock You Like a Hurricane, stb.)
  • Ha valakinek sok pénze van, eszébe se jusson kihagyni az idei Sweden Rock Festivalt, ugyanis az eddigi impozáns névsor mellé leigazolták a Voivodot, a Kamelotot, a Jon Oliva's Paint és az Impellitterit. Többi fellépő itt.
  • Érdekes párosnak lehet szemtanúja az a szerencsés, aki idén ellátogat a londoni Hyde Park Calling fesztiválra, ugyanis a hírek szerint Bruce Springsteen és az AC/DC ad co-headliner bulit.
  • Nagyon úgy néz ki, hogy a Carcass tagjai tovább halogatják a nyugdíjbavonulást, hiszen márciusban startol az Exhumed to Consume II. néven futó turnéjuk az USA-ban, a Suicide Silence, a Samael, az Arsis és a Psycroptic társaságában.

Tehát valahogy így fog alakulni a dolog. Nem minden nap lesz Napimetál, viszont olyankor sokkal célravezetőbb így híreket írni, amikor kurvára nem érünk rá. A tervem szerint egy Napimetál mellé még minimum 2-3 hagyományos, bő lére eresztett hír is felkerül majd, remélhetően minden nap.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek gépház ac/dc bruce springsteen carcass scorpions sonny sweden rock napimetál


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr73908043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása