HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.01.22. 09:55 sonny

Slytract - embercsere

Több mint egy év után, zenei és emberi nézeteltérések miatt a miskolci Slytract zenekar és Tuza Ákos basszer útjai elváltak, így egy aktívan (külföldön is) koncertező, folyamatosan fejlődő trió maradt bőgős nélkül. A tavaly megjelent debütalbum, az Explanation: Unknown Európa-szerte meglepően jó sajtóvisszhangokat keltett, és a terjesztésért is neves külföldi cégek (köztük az amcsi Relapse Records) felelnek. Azóta készült egy videoklip is, és a zenekar a Powergound Managementnek is a tagja lett. Ákos döntése azért is érintette különösen kellemetlenül a zenekart, mert február 28-án indul egy tavaszi klubturné, ami elég fontos esemény a banda életében.

A Slytractnek egy olyan bőgősre van szüksége, aki uralja hangszerét, stúdióban teljesít, minden tekintetben kihozza magából a 150%-ot, és nem utolsó sorban egy állattá alakul át a színpadon. Ha érzel magadban elég kitartást, elkötelezettséget, és tudást, akkor bátran jelentkezz az alábbi kontaktok valamelyikén.

www.myspace.com/slytract

Melegh Gábor B.
Tel: 06-20-583-64-36
E-mail: locked@vipmail.hu
Msn: localized@hotmail.com

Galántay Tamás
Tel: 06-20-289-67-66
E-mail: galantaytamas@gmail.com
Msn: dobtulajdonos@msn.com
Skype: slytract

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny slytract


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr52895045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása