HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.01.05. 20:29 karcolat csabi

[AJÁNLÓ] IV. ÉVNYITÓ ROCKFESZTIVÁL

Ismét rockzenével nyitják az évet
IV. Évnyitó Rockfesztivál Nagyigmándon

Folytatódik a hagyomány Nagyigmándon, ahol idén januárban is megrendezik az évnyitó rockfesztivált immárom negyedik alkalommal, ezúttal január 10-én. A nagy érdeklődésre számot tartó rendezvénynek ezúttal is a nagyigmándi művelődési ház ad helyet. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a rockerek nem ilyednek meg egy kis téli hidegtől, hogy a közelbe utazzanak egy jó buli kedvéért.

A negyedik évnyitó rockfesztiválon a komáromi Vesztegzár zenekar nyitja a fellépők sorát,akik nemrég új lendülettel vágtak neki a thrash műfajnak, most néhány sikeres koncert után várják a folytatást. A komáromiak után legendák, mesék, varázslók és tündék világába hívja a közönséget a tatabányai Cross Borns zenekar, akik 2008-ban ünnepelték alakulásuk tizedik jubileumát, most következő albumukon, A fiú és a sárkányon dolgoznak. Őket követi 1KillEmbrace, akikhez novemberben csatlakozott Katona Rajmund az Amaranth zenekarból, így már két gitárral zúznak a tatai srácok.
Az Astrodust neve ismerősen csenghet a dallamos skandináv metál zene rajongói között. A tatabányai együttes most Nagyigmándon bizonyíthat. A buli zárása a szintén megyeszékhelyi Dirty Dogs feladata lesz, akik a rock and roll műfajában utaznak, jó néhány feldolgozással a tarsolyukban.
A „piszkos kutyák” után pedig hajnalig szól a rock, sőt a szervezők néhány meglepetéssel is készülnek, így nem kell senkinek a hidegben fagyoskodnia az első busz érkezéséig. Ismét egy erős évnyitó fesztivált sikerült összehozni a nagyigmándiaknak, minden rockszerető embernek ott a helye január 10-én a nagyigmándi művelődési házban.


 

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló csabi


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr42860035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása