HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.01.05. 03:00 sonny

Judas Priest - koncertlemez és széktépkedés

Glenn Tipton, a Judas Priest veterán gitárosa nemrég kipletykálta, hogy esélyes egy új Priest koncertlemez a közeljövőben: "A célunk az, hogy elnyomjuk az egész Nostradamus albumot az elejétől a végéig. Ehhez egy igazán különleges helyszínt keresünk. Világszerte keresünk olyan koncertterem után, ahol kellően ki tudjuk emelni a lemez klasszikus és operai elemeit." 
Glenn megemlített még egy incidenst, ami az 1984-es Defenders of the Faith turnéjukon történt, és aminek köszönhetően pár arénában nem léphetnek fel: "A Madison Square Gardenből örökre kitiltottak minket. A buli alatt a közönség egyszerűen megőrült és a srácok kitépték a helyükből az összes széket. Több, mint negyedmillió dollárunkba került utána a javítás... Később aztán KK Downing és én visszamentünk egy John McEnroe teniszmeccsre, persze inkognitóban, kapucnival a fejünkön, hogy ne ismerjenek meg minket, de néhány jegyszedő megismert minket, és cinkosan suttogták, hogy köszi az új székeket srácok."

Szólj hozzá!

Címkék: hírek judas priest sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr71857177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása