HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.12.18. 09:43 sonny

Lesz új KISS album

A KISS főnökei, Paul Stanley és Gene Simmons ismét megcáfolták a legendás banda visszavonulási pletykáit. Korábban ugyanis olyan hírek érkeztek felőlük, miszerint egy TV-show keretein belül választanának maguk helyére megfelelő embereket, akik eljátszhatják Starchild és Demon szerepét, így a KISS sosem oszlana fel, hanem menne tovább, csak éppen más arcokkal az arcfesték alatt. Nos úgy néz ki, még nem érzik magukat elég öregnek a nyugdíjas évekhez, ugyanis Paul bejelentette: új lemezen dolgoznak, ami a klasszikus, 70-es évekből ismerős KISS-hangzást, életérzést fogja újjáéleszteni.
Legutóbbi lemezük 1998-ban jelent meg Psycho Circus címmel, még az eredeti, Ace Frehleyt és Pete Crisst tartalmazó felállással, állításuk szerint azóta a letöltések miatt kerülték el a stúdió környékét. Ha valaki nincs képben a jelenlegi KISS-el: a várhatóan 2009-ben megjelenő új albumon Eric Singer dobolását és Tommy Thayer gitárjátékát hallhatjuk majd.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: hírek kiss sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr13829352

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: spray on polyurethane 2018.05.04. 08:12:26

Így írd meg a kísérőleveledet - Kísérőlevél minta - Kísérőlevél minta

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása