HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.12.10. 15:01 sonny

Jövőre itt az Emperor DVD!

Az elmúlt két évben ismét koncertező Emperor jövőre új kiadvánnyal jelentkezik, ami összefoglalja a 2005-2007-es időszakot. A Live Inferno elnevezésű DVD-t április 16-án jelenteti meg a Candlelight Records, mégpedig többféle változatban: a szimpla DVD-kiadás mellett lesz egy két CD-s audiováltozat 16 oldalas booklettel, egy limitált DVD+CD verzió 24 oldalas melléklettel, valamint még kétféle bakelit-kiadás a fanatikus gyűjtök pénztárcájának megkönnyítése érdekében.

A koncertfelvétel a norvég Inferno fesztiválon készült, de odapakolják mellé a teltházas Wacken Open Air buli hanganyagát is bónusznak. Előzetesként egy 1000 példányra limitált EP fog megjelenni, amin a Thus Spake the Nightspirit és az Inno a Satana klasszikusok fognak szerepelni. Ennek a borítóját már most közzétették:

Szólj hozzá!

Címkék: hírek emperor sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr12814394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása