HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.12.07. 10:25 sonny

Képek az Anthrax stúdiójából

November 4-én végre stúdióba vonult a legendás Anthrax, hogy rögzítse új nagylemezét, mégpedig az elsőt Dan Nelson énekessel. A korong egyelőre a Worship Music címet kapta, megjelenése a jövő év májusában várható a Nuclear Blast kiadón keresztül.
A srácok 13 saját nótát és négy feldolgozást (Pearl Jam: Brain of J, Cheap Trick: Big Eyes, The Refused: New Noise, Tom Petty: Running Down a Dream) vesznek fel, ám hogy ezek közül melyik milyen formában/kiadásban jelenik meg, azt még nem tudni. A hangzásról Charlie Benante dobos annyit árult el, hogy az old school irányba szerettek volna elmozdulni, ezenkívül a dalok pedig a Sound of White Noise és a We've Come For You All keverékeként írhatók le. A produceri teendőket Rob Caggiano gitáros végzi, keverni pedig Joe Barresi (Tool, Queens Of The Stone Age, Satyricon, stb.) fogja.

Egyelőre csak egy dal, a Fight 'Em Til You Can't szivárgott ki, ezt még májusban játszották egy chicagói koncerten. Íme:

Szólj hozzá!

Címkék: hírek anthrax sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr83808897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása