HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.11.19. 09:29 sonny

Mötley Crüe - Vince újra szólóban

A Rolling Stone magazinnak adott interjúban Vince Neil, az idén végre újra lemezt kiadó Mötley Crüe énekese egy 2009-re tervezett szólóalbumról árult el részleteket. Eszerint még jövő áprilisban, a tervezett Crüefest 2 előtt felveszi az anyagot, hogy nyár végén megjelenhessen. Állítása szerint súlyosabb lesz, mint a Mötley, bár eddigi két gyenge szólólemeze ismeretében többen szkeptikusak ezügyben.

A Mötley Crüe legutóbbi albumáról itt írtunk.
Ha esetleg valaki még nem hallotta, Vince Neil decemberben Magyarországon koncertezik:

"Vincent Neil Wharton, vagy ahogy mindenki ismeri, Vince Neil, nem máshol, mint Hollywoodban született, 47 évvel ezelőtt. Semmilyen zenei múltja vagy képzettsége nem volt, amikor középiskolai osztálytársa, Tommy Lee elhívta egy alakuló bandába meghallgatásra. Nikki Sixx és Mick Mars volt még ott a próbateremben, és ahogy rábólintottak a hallottakra, meg is alakult a Mötley Crüe nevű, azóta is utánozhatatlan rockbanda.
Too Fast For Love címmel jelentették meg, azóta kultikussá vált, igen nyers hangzású első lemezüket, még magánkiadásban. Ki más, mint Gene Simmons figyelt fel rájuk és bábáskodott a következő, a világhírnév felé repítő Shout At The Devil című korong megszületésénél. A teljes átütő sikert a Dr. Feelgood hozta meg 89-ben, majd 92-ben Vince  úgy döntött, bár előttük hever a világ, kiszáll csapatból, és szólókarrierbe kezd. Ennek gyümölcse két nagyszerű lemez lett, ám ekkor egy tragédia mindent átértékelt benne: 95-ben meghalt a kislánya, így rövid szünet következett, majd ismét a Mötley
Crüe
-ban folytatta, ahol azóta is ő a frontember.
A Mötley Crüe idén új albummal és egy hatalmas turnéval folytatja pályafutását, de Vince  továbbra is szólózik. Két kiváló Slaughter gitáros, valamint a magyar származású dobzsonglőr, Zoltan Chaney kíséri őt.
Vince Neil szólóturnéjával oda is elviszi a Mötley Crüe zenéjét, ahová a csapat nem tud eljutni. Óriási dallamokkal és igazi mocskos rock 'n' roll bulival készül Budapestre is!

Kihagyhatatlan koncert!
100% Mötley Crüe prgram várható!"

2 komment

Címkék: hírek ajánló mötley crüe sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr73777290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spiritmonger 2008.11.20. 10:48:35

nem igazán tudom, ki az a tehetségtelen, aki Vince első szólólemezét leszólja, mert az valami istenire sikeredett

a Set me free feldolgozás valami olyant van a szeren minden azon a lemezen gitárt tartalmaz, hogy több jónevű magyar gitáros, akinek megmutattam, még mindig sír, ha arra gondol, hogy azt neki le kéne játszania

a nóták remekek, nagyon ot

sonny · http://karcolat.blog.hu 2008.11.20. 13:08:49

Egye fene, az Exposed még istenes, de a Carved in Stone bebizonyítja, hogy Vince nem lehet sikeres a Mötley (és főle Nikki Sixx) nélkül.
süti beállítások módosítása