HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.11.13. 12:55 sonny

Szeg - hazaértek

Megjelent a harmadik a Szeg lemez "Hazaértem" címmel. Akciós áron, november 30-ig 1.200 Ft-ért megvásárolható a Powerground webshopban (www.powerground.hu/shop). November 14-től pedig országosan kapható a lemez a HMP terjesztésében, illetve megrendelhető Hammer Gyorspostával, illetve a shop.metalindex.hu internetes áruházban.
A csapat honlapja (www.szeg.net) és myspace oldala (www.myspace.com/szeg) is megújult, ahol bele tudsz fülelni az új dalokba. A lemezbemutató koncertek december 19-én Debrecenben az Új Vígadóban és január 10-én Budapesten a Ráday Music Pub-ban a VI. Stagediving fesztivál keretein belül kerülnek megrendezésre.
Ma délután 17 órától a debreceni Friss Rádió vendége Attis és Toca, ahol az új anyag kapcsán válaszolnak Bakó Csaba kérdéseire. A Friss Rádió Debrecenben és környékén a 90MHz-en hallgatható, illetve interneten a www.frissradio.hu címre kattintva!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny szeg


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr77766930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása