HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.10.26. 15:08 sonny

Stratovarius - folytatódó szappanopera

Szerintem mindenkinek kezd a töke tele lenni a Stratovarius évek óta tartó nem kimondottan csendes agonizálásával. Timo Tolkki 2004-es balhéi után kiadtak egy színvonaltalan nagylemezt, majd véghezvittek egy tűrhető turnét, majd pedig hallgatással leplezték elsivárosodásukat. Majd tavasszal feloszlottak és mégsem oszlottak fel egyszerre, jelenleg pedig  két Strato-lemez is készül egy időben. Az egyiket a régi tagság jegyzi Timo Tolkki nélkül, tehát Timo Kotipelto, Jens Johansson és Jörg Michael a legsikeresebb korszak tagjai közül, a 2005-ben beugró Lauri Porra basszer valamint a Tolkki helyére beszerzett Matias Kupiainen gitáros. A másikat pedig maga Tolkki mester, aki előszedett két őstagot a zenekar legkorábbi (1996-os Episode lemez előtti) időszakából. Antti Ikonen billentyűs és Tuomo Lassila dobos 1995-ben hagyta ott a Stratót, most viszont együtt készítik a nagyfejű gitárossal a 2009-es búcsú-vagy nem-búcsúlemezt. Hogy még teljesebb legyen a kép: Tolkki mester folytatja a bebukott Revolution Renaissance projektet is, sőt ha nem vigyázunk még a végén megjelentet egy negyedik szólólemezt, ami valószínűleg ugyanolyan pocsék lesz, mint az idei Saana - Warrior of Light Pt. 1.
Mindenesetre a felek perelni fognak oda és vissza, éveken keresztül ahelyett, hogy megpróbálnának a régi név végleges lejáratása nélkül maradandót alkotni...

Szólj hozzá!

Címkék: hírek stratovarius sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr15732683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása