HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.10.25. 23:01 sonny

Hanoi Rocks - vége a történetnek

Szomorú hírt közölt a finn Hanoi Rocks menedzsmentje: a közel harminc éve alakult legendás glam rock zenekar befejezi pályafutását. Az okok az énekes Michael Monroe és a gitáros Andy McCoy közötti ellentétben keresendők. Mint ismeretes, ők ketten voltak az utolsó eredeti tagok a régi felállásból. A csapat október 31-én kezdi utolsó előtti turnéját Londonban, majd jövő tavassal a legutolsót Japánban. A Hanoi Rocksot végül Helsinkiben, a híres Tavastia klubban lesz látható, ahol egy este keretében végleg elbúcsúznak a közönségtől. Végső kiadványuk a This One´s For Rock´n´Roll - The Best of 1980-2008 című válogatáslemez lesz, ami november 26-án jelenik meg.
A Hanoi Rocks 1979-ben alakult és az 1985-ös feloszlásig öt nagylemezt jelentetett meg. A világhír kapujában álltak, ám karrierjüket megtörte az a baleset, amiben a dobos Nicholas "Razzle" Dingley életét vesztette. Razzle halálát a csontrészeg Mötley Crüe-énekes Vince Neil okozta, akinek társaságában részeg száguldozás közben autóbalesetet szenvedett. A zenekar kisvártatva feloszlott, majd 2002-ben alakult újjá. Három nagylemezt követően végül 2009-ben kerül végleg pont a történet végére.
Búcsúzóul nézzétek meg az A Day Late, A Dollar Short című klippjüket.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek hanoi rocks sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr75731853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása