HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.10.21. 16:10 sonny

Ozzfest - jövőre pénzért!

Az idei, egynaposra rövidített, de azért mégiscsak ingyenez Ozzfest úgy látszik távolról sem váltotta be a Sharon Osbourne által hozzá fűzött reményeket, így a Sötétség Hercegét évtizedek óta a farkánál fogva vezető asszonyság bejelentette, hogy 2009-ben ismét fizetős lesz a fesztivál, csakúgy mint 1996 és 2007 között. Ugyanezt a hírt Ozzy fia, Jack Osbourne is megerősítette, de a várható jövő évi fellépőkről anyjához hasonlóan egy szót sem ejtett.
A 2008-as Ozzfest két fő attrakciója a Metallica és természetesen Ozzy Osbourne volt, de rajtuk fellépett még többek között a System of a Down-énekes Serj Tankian, az ex-Pantera-dobos Vinnie Paul-féle Hellyeah, a Cavalera Conspiracy, valamint az Apocalyptica. A bevétel így is saccra 3.5 millió dollár volt a Billboard szerint.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: hírek ozzy osbourne sonny ozzfest


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr66724845

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása