HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.10.10. 08:58 sonny

Blind Myself - váratlan reakciók

Sikeresen debütált az új animációs videó a Lost In Time című számra. A videót már több ezren látták, nagyon sok "komment" érkezett.
Páran levelet is írtak, hogy tetszésüket kifejezzék. Billy Gould a Faith No More ex-basszusgitárosának is nagyon tetszett a klip ("..very funny..."). Kiadóktól is érkezett elismerés, a Season Of Mist kiadótól Michael Berberian gratulált. A Nuclear Blast A&R-jának Jaap Wagemakernek is nagyon bejött a rövid rajzfilm (" HAHAHAHAHAHAHAHAHA, Wondering what those bands will think about this !")
Az animáció készítőjének Gróf Balázsnak nem más, mint John Tardy (Obituary) írt egy e-mailt, amelyben a gratuláció mellett azt is megkérdezte, hogy mennyibe kerülne egy ilyen jellegű klip elkészítése.
Az eddigi legdurvább reakció Ben Weinmantől a The Dillinger Escape Plan gitárosától érkezett: "oh my god this is the best thing i have ever seen.. im so fuckiung jealous of it!!!!! Song is killer too man!!! love it" (Istenem, ez a legjobb dolog, amit valaha láttam, kibaszottuk irígy vagyok rá. A dal is gyilkos, ember! Imádom!). Ezek után Ben elküldte a klip linkjét az amerikai Headbangers Ball főszerkesztőjének Lyndsay Segalnak, akinek annyira bejött a videó, hogy felrakta a műsor világhírű netes hírblogjába.

Blind Myself koncertek:
10.31. Budapest, Merlin - Halloween Party (w/The Idoru)
11.14. Miskolc, Vian
12.28. Gyomaendrőd, Apolló Mozi

A Blind Myself ingyenesen letölthető lemezéről itt írtunk. Most pedig nézzétek meg az emlegetett klippet:

Szólj hozzá!

Címkék: hírek blind myself sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr76706324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása