HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.09.29. 09:06 sonny

[KONCERTAJÁNLÓ] Kalapács az Avalonban!

Kalapács, Invader – 2008. 10. 03. – Avalon Club

Kalapács Józsi (vele készült interjúnk ITT) azok között az emberek között van, akiket nem kell hosszasan bemutatni a magyar hard rock/heavy metal színtéren. Alakja közismert a zenei életben, hiszen olyan bandákban fordult meg, mint a Pokolgép, az Omen vagy a Hard, és persze szóló projectnek indult bandája a Kalapács élén is rendkívül tevékeny; a zenekar fennállásának nyolcadik évében már a hatodik albumot koptatják a rajongók.

A történelmi ihletésű dalok persze fogós metalköntösben érkeztek májusban, és elevenednek meg október harmadikán az Avalon Club színpadán, ahol egy igazán jó buliban lehet része mindenkinek! A Kalapács előtt az Invader adja meg az alap hangulatot, a koncert után pedig hajnalig dübörögnek majd a legjobb rock és metal klasszikusok!

Belépő: 1500.-
Kapunyitás: 20:00

Szólj hozzá!

Címkék: koncert kalapács sonny invader


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr14686676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása