HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.09.26. 11:52 sonny

Mayhem - újabb dokumentumfilm

Pure Fucking Mayhem címmel rövidesen egy dokumentumfilm jelenik meg a norvég Mayhem zenekarról, elsősorban az 1984 és 1993 közötti időszakra fókuszálva. A történetet nem ismerők bepillantást nyerhetnek a legendás black metal zenekar igencsak véres múltjába, mégpedig olyan arcok segítségével mint Csihar Attila, Necrobutcher vagy Manheim (Mayhem dobos 1988-ig). Az interjúkon kívül egy rakás ritka, sosem látott videófelvétel is tanúskodik a régi időkről.
A Pure Fucking Mayhem 2008. novemberében fog megjelenni az Index Verlagon keresztül DVD-formátumban, rendezője pedig Stefan Rydehed volt. Ez a film egyenesági folytatása lesz az előző, 2002-ben megjelent Mayhem-dokfilmnek, a Cult of Agression-nek. Utóbbi film egyébként feltűnt a 2004-es oslói filmfesztiválon is, elsősorban a zenére koncentrált a bulváros részletek helyett, valamint rengeteg sosem hallott információt tartalmazott a banda 1991-ben elhunyt énekeséről, Dead-ről.
A PFM várható borítója:

Szólj hozzá!

Címkék: média hírek mayhem sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr62682612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása