HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.09.08. 17:52 sonny

Vader - azért sincs vége!

Sokan tudjátok már, hogy Mauser (Maurycy Stefanowich) gitáros és Daray (Dariusz Brzozowski) az augusztus 30-i jubileumi Vader-koncert után elhagyták a zenekart. Így a főnök, Peter Wiwczarek végképp egyedül maradt, a negyedik tag, Novy ugyanis még júniusban távozott a lengyel death metal legenda kötelékéből.
Peter nyilatkozata szerint a srácok már régóta nem érezték magukat igazi tagnak, inkább egyfajta session-zenésznek, akik nem egyenértékű tagjai a gépezetnek. "Jelenleg új társakat keresek, talán jövő héten bemutathatom nektek a jövőbeni felállást. Októberben a zenekar már Skandináviában fog turnézni a Grave és a Zonaria társaságában."
További hírek szerint 2009. januárban a Vader ismét útra kel a Deicide és a Samael zenekarokkal (anyám, micsoda turné lesz...). Még e körút előtt nekiállnak elkészíteni új nagylemezüket Necropolis címmel, a 2006-os Impressions in Blood folytatásaként. Májusban egy új EP várható, a teljes anyag pedig 2009. szeptemberben jelenik meg, sőt időközben egy XXV című DVD is várható az említett augusztus 30-i koncertről. Peter ígérete szerint a huszonöt éve létező Vader nem veszítette el erejét, hanem erősebbek mint valaha. A múltra való emlékezés apropójául nézzétek meg, ahogy a régi banda a Slayer-klasszikus Raining Blood-ot nyomja.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek vader sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr99654248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása