HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.08.11. 10:02 sonny

Ozzy Osbourne - ilyen lesz a Guitar Hero-ban

Ozzy Osbourne is elérhető lesz a Guitar Hero World Tour nevű, több platformra is megjelenő számítógépes játékban. Olyan klasszikus dalai csendülhetnek fel majd a kockametálosok sötét szobáiban mint a Crazy Train, vagy a Mr. Crowley. A mester személyesen segédkezett saját alakjának megformálásakor, erről a bejegyzés alján egy videót is megtekinthettek, természetesen játékból származó részletekkel együtt. Lesz minden, amit várunk: totyogás, ugrálás, vicsorgás, vízlocsolás vödörszámra, stb.
További Ozzyhoz kapcsolódó hír, hogy turnézás helyett jelenleg egyszerre két lemezen dolgozik, amiből az elsőt már jövőre szeretné megjelentetni a Sötétség Hercege.

Az utóbbi időben egyébként egyre több és több zenekar működik együtt a Guitar Hero sorozat készítőivel, a GH III. megvásárlásakor például tiéd lesz egy példány a Metallica rövidesen megjelenő Death Magnetic című lemezéhez.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek ozzy osbourne sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr3610339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása