HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.08.03. 17:44 sonny

Watch My Dying - harmadik WMD Days

Jön augusztus 8-9-én a III. WMD-Days, aminek már ezerrel folynak az előkészületei. Az oldal fut már a watchmydying.com/wmddays címen, de pár dolgot elmondunk azért a mókáról. A helyszín új, Csolnok, Rendezvény Park. A település Esztergomtól 15, Pesttől 42 kilométerre helyezkedik el.

A koncertek sátorban kerülnek megrendezésre, a következő bandákkal: a Dózer.hu matekos metal olyan énekessel, mint Brian a Catharsis-ból, az MWS a pilisi kistérség legkeményebb zenekara, az Angelus extrém vokalizálással kísért lehangolt metalboogie, a Graveyard At Maximum Dorog büszkesége, deszkás punk/HC, az Innersight Bori Sándor ezerarcú projektje - The Other Side Of Naman, az A Losing Season kéténekessel adja elő extrém metalját, a 1 Kill Embrace meg az Empyemás Kokó másik zenekara, amely göteborgi metalt játszik, a Watch My Dying kategóriába nem sorolható metal - látni és megszeretni egy.

A többi program a szokásos lesz, illetve szeretnénk majd zenekari focit is a közeli pályán összehozni. A Kettőnégy stábja is jelen lesz a rendezvényen, tessék rendesen viselkedni! Ami még új dolog, az a tehetségkutató. Szombaton délután lehet részt venni rajta nyolc zenekarnak, - feltételek részletesen a honlapon - várjuk a fiatal bandák jelentkezését! A két fő támogató az Atlantisz és a Hangszerarzenál/Rebel Hangszer. Ők fogják adni a vásárolási utalványokat, nyereményeket, kisebb ajándékokat.

A helyszínen lehet sátorozni, enni, inni, illetve a tisztálkodási lehetőség is adott. Jah, és a tisztáson van egy forrás! Jegyeket a zenekartól lehet rendelni (powerground@gmail.com), egy napra 1500, két napra 2500 Ft-ért. Csolnoki lakosoknak (személyi igazolvány/lakcímkártya bemutatásával) 1000 Ft. A kétnapos jegy mellé jár a tavalyi bulit megörökítő DVD.

A helyszínen természetesen mindegyik fellépő pólóit, kiegészítőit meg lehet vásárolni, illetve a Powerground aktuális mintáit (Fuckistan, Meghaltok Mind, Annyira Goth Vagyok és Sátán Szeret) is. Külön érdekesség, hogy a WMD minden hanghordózóját 1000 Ft-ért lehet megvenni ezen a hétvégén. Készült egy reklám spot, amelyet a II. DDays-en felvett anyagból készített Tóth Ádám. Infó: watchmydying.com/wmddays vagy 36-209-625-429

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny watch my dying


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr35598635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása