HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.06.02. 08:31 sonny

Helheim - óvodametál és tagcserék

Érdekes váltásra került sor a norvég Helheim soraiban. A gitáros Thorbjørn azért hagyta ott őket, mert a viking metal helyett inkább a 70-es évek rockzenéjét játszó projektével, a Sinking Sea-vel szeretne foglalkozni. A csapat többi része pótlásként a viszonylag keveset mozgó Syrach zenekarból Noralfot igazolta.
Másik feltűnő hír, ami a zenekarhoz kapcsolódik: Helheimék legújabb, Kaoskult című lemezüket egy norvég óvodában mutatták be a gyerekeknek, ahol rövid akusztikus blokkot játszottak a gyerekeknek. Hyrmr dobos: "Amikor kitaláltuk ezt az egészet, abszolút fogalmunk sem volt róla, hogy ekkora sikere lesz világszerte. Számomra úgy tűnik remek ötlet bemutatni a lemezt úgy, hogy közben tanítunk is valamit az új generációknak a norvég örökségről."

Az óvodai fellépésről itt is láthattok egy videót.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny helheim


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr88498781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása