HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.05.30. 05:00 sonny

[INGYEN ZENE] Lakupaavi: Raah Raah Blääh

Nehéz megítélni, hogy ezen zenei produktum léte áldás, vagy átok - magam inkább az előbbi felé hajlok. Ennek oka pedig az, hogy ezen lehet röhögni.

A Lakupaavi egy poénzenekar, ami a Moonsorrow tagjaiból áll. Gyakorlatilag nem léteznek, a 2005-ös Verisäkeet lemez felvétele közben vették fel ezeket a dalokat mocsondok-részegen. A műfaj amolyan death-grind, 29 percben 23 zenei terrorcselekmény hallható, olyen számcímekkel, mint a Homo Jeesus. Az álnevek is viccesek, Henri Sorvali például The Sieg Heil Man néven fut, a többiek között akad Luxus Kristus vagy Pate Perestroika. A lemezt a minimalista honlapról lehet letölteni, a felvételek közben készült szesszagú fotókat pedig itt nézheted meg.

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen zene sonny lakupaavi


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr7493156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása